FR189_Cover

Frontier Magazine 18.9, november / december 2012

€ 5,95

Inhoudsopgave Frontier Magazine 18.9 november – december 2012 (nr. 111)

Spirulina, nummer één Superfood?
Spirulina is een blauwgroene zoutwater alg, die al 3,5 miljard jaar op de aarde voorkomt. Van alle voedingsmiddelen behoort spirulina tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Zo wordt spirulina wel de multivitamine van de natuur genoemd. Spirulina is het meest krachtige, voedzame en geconcentreerde groene voedingsmiddel dat de mensheid kent.

De hartslag van moeder aarde
Wat is de kracht en bescherming van de hartslag van moeder aarde. In verbinding blijven met de zachte, rustige pulsaties van deze hartslag kan ons helpen. Het helpt om geaard te blijven in het hier en nu en om in verbinding te blijven met onszelf en de wereld om ons heen. Het beschermt ons er tegen dat we wegraken bij onszelf en in paniek raken. Wat zijn de medische en energetische achtergronden van de helende effecten van de Schumann resonantie meditatie.

De Nederlandse graancirkels van 2012
Het graancirkelseizoen van 2012 had vele verrassingen voor ons in petto. Over de hele wereld verschenen de prachtigste patronen in de velden. Ruim 125 formaties, variërend van eenvoudige cirkels tot enorme geometrische mandala’s sierden velden met tarwe, gerst, gras, maïs en zelfs klaprozen. In dit artikel een uiteenzetting van de 16 Nederlandse formaties.

Olof Smit: ‘Ik ben mijn leven lang al op zoek naar mezelf’
Vader Aarde en de aardse taal van Olof Smit werd eind oktober gelanceerd tijdens het Frontier Symposium. In het vorige nummer van Frontier magazine stond een voorpublicatie; deze editie laat Earthfather Smit, beter bekend als de vloekendokter, persoonlijk aan het woord.

Open brief aan de EU
Op initiatief van Marcel Messing wordt gevraagd aan de leden van de EU duidelijk te maken dat de Nobel vredesprijs ongewenst is. In een Open Brief aan voorzitters en leden van de Europese Raad, de Europese Commissie en het Europees Parlement komen diverse punten aan bod waarom deze prijs discutabel is.

Een vogelvlucht over 2013, het jaar van de Donderslang!
Het Chinese jaar van de Slang begint op zondag 10 februari 2013. Het Chinese sterrenbeeld Slang is identiek aan het westerse sterrenbeeld Steenbok. Dit jaar zal niet goed zijn voor de goeden en eerlijken. Zij dienen zich in zichzelve terug te trekken, te overleven met een sterke innerlijke levensovertuiging en uiterlijke rust en stilte.

U en ik zijn vlinders die de wereld kunnen veranderen
De Maya kalender stopt op 21 december 2012 en dat zou niet voor niets zijn. Volgens de westerse interpretaties zou dàn namelijk de wereld vergaan. “In de gedachten van de Maya’s is het slechts een cyclische periode die tot een einde komt. De Maya’s zagen het nooit als een catastrofale datum. Het is zorgwekkend dat de westerlingen, een andere betekenis aan de visie van ons Maya’s geven.”

José Argüelles sprak na overlijden op Mayadag 2011
Twee dagen voor de Maya dag op 24 maart werd bekend dat José Argüelles de dag ervoor overleden was. Dit zou betekenen dat het consequenties zou moeten hebben voor de Maya-dag.

De vruchten, groenten en granen waar we alles over moeten weten
De kennis over het verbouwen en verwerken van voedsel na een wereldwijde catastrofe is cruciaal. Of er een catastrofe gaat gebeuren of niet, het is altijd handig de kennis in huis te hebben hoe je op natuurlijke wijze om kunt gaan met eten. Het is dan vrij makkelijk om op natuurvoeding over te schakelen. Onze kijk op ecologie en het landschap zal dan ook drastisch veranderen.

Verslag Frontier Symposium 2012
Op zaterdag 27 oktober 2012 vond het negende Frontier Symposium plaats in het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Na 3 jaren afwezigheid kwamen een groot aantal bezoekers bijeen om gedurende de hele dag 20 sprekers aan te horen, omlijst met muzikale verrassingen.

Frontier Bookshop al 10 jaar grensverleggend
Op exact 21 december 2012 bestaat Frontier Bookshop tien jaar. Er is in die periode veel gebeurd. De winkel groeide uit – letterlijk en figuurlijk – tot een onderscheidende en toonaangevende in zijn soort. En inmiddels is het allang niet meer alleen een boekwinkel, want je kunt er ook terecht voor gezondheidsproducten, handlezen & numerologie, tarot, aura reading & healing en Japanse facelift massage.

En Verder…

Colofon
Maya-Astrologie
Column Steven de Bruijn
Gezondheidsproducten
Boekenkatern

Wilt u niets missen over die onderwerpen die markante invloeden kunnen hebben op de toekomstige wetenschap of religie? Neem dan een abonnement op Frontier Magazine! Meldt u online aan, of neem contact op met: Frontier Magazine, Leliegracht 42, 1015 DH Amsterdam, tel: 020-3309151, fax: 020-3309150, website: www.frontierworld.nl, e-mail: info@frontierworld.nl

Frontier Magazine is ook verkrijgbaar in onze winkel de Frontier Bookshop in Amsterdam.