Cover_FR191

Frontier Magazine 19.1, januari / februari 2013

€ 5,95

Inhoudsopgave Frontier Magazine 19.1 januari – februari 2013 (nr. 112). Verkrijgbaar als een papieren editie en een digitale versie via de gratis app Tablisto (www.tablisto.nl) op de Ipad en Android.

Vamachara, Lucifer, Kali en spirituele seks
Vamachara gaat in de kern over het testen van een nooit te doven vuur in het diepst van je ziel aan de kille machten in de wereld. En dat vuur hoeft niet beschermd te worden, want het is onkwetsbaar, alleen de verbinding ervan met je alledaags bewustzijn. En dat nu juist leert het Linker Pad. Deze te herontdekken en te versterken. Is deze band sterk genoeg dan verandert dat vuur in een ander vuur, het slangenvuur, Lucifer in diens zuiverste essentie.

Reizen met mandala’s door tijd en ruimte
Agnes van de Beek reist veel naar bijzondere plekken op de wereld om daar energetisch werk te verrichten zoals (her-)verbinden, opschonen en activaties met behulp van natuurgeesten, intentie en heilige geometrie. De laatste jaren is ze spontaan mandala’s gaan tekenen op deze reizen. Zij beschouwt mandala’s als een brug van het oude naar het nieuwe en vandaar volgt in dit eerste nummer van Frontier Magazine op deze pagina’s een selectie uit haar werk.

Killer Fish
Mythes en verhalen in overvloed, wanneer het over vis gaat. De vele schokkende nieuwsberichten van enkele jaren geleden, waarin men beweerde dat er halverwege deze eeuw geen vissen meer in onze oceanen zouden zwemmen, en de effectieve marketing van de visindustrie die ervoor heeft gezorgd dat het merendeel van de mensen overtuigd is dat visproducten gezond zijn, hebben mij er toe bewogen om “Killer Fish” te schrijven.

Brandwonden en eiwit zonder eigeel
Hoe kunnen eieren ingezet worden bij brandwonden.

Fair4All banking, een hoopgevend initiatief
Peet Veerbeek zet zich in voor de ontwikkeling van Fair4All, een eerlijk alternatief: een economie zoals die bedoeld is, namelijk voor het welzijn van alle mensen, niet voor dat van een kleine selecte groep. Het huidige financiële stelsel maakt veel slachtoffers. Met Fair4All wil Peet een stevig opvangnet bieden. Je zou hem een Noach van deze tijd kunnen noemen, die zich inzet om mensen niet in chaos te laten wegzakken als de euro en ook de andere munten het laten afweten.

De  ‘uitvinders’ van de Holocaust waren niet de Nazi’s
Er kleeft bloed aan de handen van de Psychiatrie. Psychiatrie is namelijk een methode die door middel van verdoving, angst, onderdrukking en pijn iemand denkt te kunnen genezen.

Hoe de Transnationale Heersende Klasse in elkaar zit
Wie behoren tot de Eenprocent machtselite, en in welke mate werken zij eendrachtig aan hun eigen belangen om winsten op te strijken, afkomstig van die andere 99 procent? We onderzoeken een steekproef van die ene procent en daarbij beginnen we bij de Mijnbouw Sector. Deze bedrijven extraheren materiaal uit ons gemeenschappelijk bezit van de Aarde en maken gebruik van goedkope arbeidskrachten om hun rijkdommen te vergaren.

Mozes en Achnaton
Dit artikel gaat over Achnaton, de grondlegger in het Oude Egypte van de eerste monotheïstische godsdienst, waarbij de Zonnegod Aten als enige godheid aanbeden en gediend mag worden, want deze god is een naijverige god, die geen concurrentie toestaat. Achnaton was er heilig van overtuigd en naar we zullen zien niet verwonderlijk, want hij had het systeem zelf bedacht en geperfectioneerd.

Douglas Dietrich over de verborgen kant van de geschiedenis
Een voormalige bibliothecaris van het Departement van Defensie van de VS onthult geheimen van de Tweede Wereldoorlog, inclusief de verhuizing van het Derde Rijk naar haar Antarctische basis en de mislukte Britse en Amerikaanse pogingen om het te vernietigen.

Dertien….een Nieuw Begin
21 December is gepasseerd, 2012 is voorbij, een oude cyclus van tijd afgesloten. En op 25 december is een nieuwe dageraad aangebroken, een nieuwe cyclus met nieuwe kansen. Van de oude culturen hebben we mogen leren dat 2012 de afsluiting is van een groot tijdperk en dat we een nieuwe samenleving mogen op gaan bouwen. Want wat er al dan niet is gebeurd, grote of kleine veranderingen, die nieuwe samenleving zullen we als mensen zelf moeten bouwen.

Nuki het gelukshondje
CK Chiu is illustrator en schrijver van Nuki het gelukshondje. Op jonge leeftijd wilde hij tekenen bij Walt Disney, maar deze droom liet hij varen. “Ik durfde mijn dromen vroeger niet na te jagen, omdat ik mezelf niet goed genoeg vond. Hierdoor durfde ik geen risico’s te nemen.”

Inperking voorlichting over voedingssupplementen vanaf 14 december 2012
Minister Schippers besloot reeds dat vanaf 1 juli op verpakkingen en bijsluiters van homeopathische geneesmiddelen niet meer mag staan waarvoor ze gebruikt worden. Vanaf 14 december is het de beurt aan voedingssupplementen.

De kronen van de farao’s
In het Oude Egypte werden de goden en koningen (farao’s) afgebeeld met een kroon die volgens de egyptologen ook in het graf werd meegegeven voor het leven na de dood. Deze kronen zijn fysiek echter nooit gevonden, niet in graven en niet daarbuiten. Bestonden deze kronen wel of zijn ze daadwerkelijk door grafrovers meegenomen zoals wel wordt beweerd.

En Verder…

Colofon
Maya-Astrologie
Column Steven de Bruijn
Gezondheidsproducten
Boekenkatern

Wilt u niets missen over die onderwerpen die markante invloeden kunnen hebben op de toekomstige wetenschap of religie? Neem dan een abonnement op Frontier Magazine! Meldt u online aan, of neem contact op met: Frontier Magazine, Leliegracht 42, 1015 DH Amsterdam, tel: 020-3309151, website: www.frontierworld.nl, e-mail: info@frontierworld.nl
De digitale versie is verkrijgbaar via de gratis app Tablisto (www.tablisto.nl) op de Ipad.

Frontier Magazine is ook verkrijgbaar in onze winkel de Frontier Bookshop in Amsterdam.