Omslag Frontier Magazine 19.3, mei / juni 2013

Frontier Magazine 19.3, mei / juni 2013

€ 5,95

Inhoudsopgave Frontier Magazine 19.3  mei / juni 2013 (nr. 114). Verkrijgbaar als een papieren editie en een digitale versie via de gratis app Tablisto (www.tablisto.nl) op de tablet.
Inhoud Frontier Magazine 19.3
Infographic: Alternatieve genezers wereldwijd
Altijd al afgevraagd hoeveel alternatieve genezers er wereldwijd actief zijn? Bekijk de belangrijkste statistieken uit de wereld van de alternatieve geneeswijzen in de vorm van een informatieve illustratie. Wat valt jou op?

Exclusief: Arts bevestigt werking MMS tegen malaria
Lees het exclusieve verhaal hoe het Rode Kruis in Oeganda geïnteresseerd was in de werking van MMS tegen malaria en volop meewerkte aan een klinisch onderzoek. In totaal deden 781 personen mee aan het onderzoek. Wat zou het Rode Kruis met deze informatie doen?

Bergen verzetten
De Q’ero gemeenschap zijn levende afstammelingen van de Inca’s. Zij vertellen hun kant van de profetie die onder hen leeft van vóór het Inca Rijk. Ontdek waarom de Q’ero zijn afgedaald van hun bergen wanneer de gletsjers zouden smelten. De wijsheid van hun verre voorouders moet zo breed mogelijk worden uitgezaaid over de hele wereld.

Van trilling tot harmonie – Deel 1
In hoeverre is de moderne wiskunde verbonden met onze realiteit? De serie artikelen ‘Van Trilling tot Harmonie’ geeft antwoord op deze vraag. In deel 1 komen wij erachter in hoeverre wiskunde is verbonden met muziek. Welke toonladder is muzikaal het meest harmonisch?

Graancirkel seizoen in aantocht
Geniet van de prachtige fotoreportage van Annemieke Witteveen. Weet jij de graancirkels te ontrafelen?

Reïncarnatie en de Tweede Wereldoorlog – Deel 2
Altijd al afgevraagd wat de consequenties van de Tweede Wereldoorlog zijn vanuit een karmisch perspectief? Regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier geeft nieuwe inzichten met verslagen van zijn patiënten. Er zijn wel degelijk verwerkingsmogelijkheden.

Gezonde kruidenbitters
Na de alcoholische, is het nu ook mogelijk om de gezonde variant van een glaasje kruidenbitter te nuttigen. Alles over de werking en het gebruik van kruidenbitters. Een eigen bittertje samenstellen was nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wij vieren 200 jaar bezetting in 2013
Op 13 mei 1940 is de monarchie geweken, waarbij grondwettelijk geen basis meer aanwezig was voor een rechtmatige regering. Na de tweede wereldoorlog is Nederland omgedoopt tot Amerikaanse protectoraat. Maar vieren wij vrijheid of bezetting? En hoe is dat gebeurd?

Kinderen uit de sterren
In deze nieuwe tijdsfase van ons zonnestelsel worden relatief veel kinderen geboren met specifieke eigenschappen. Deze sterrenkinderen, ook wel nieuwe tijdkinderen genoemd, staan op een andere manier in het leven dan kinderen van andere generaties. Ze hebben andere mogelijkheden, maar ook uitdagingen en moeilijkheden in hun leven op aarde.

Biologische wierook en etherische oliën uit Noord India
Echte wierook is biologisch van aard en wordt met de hand gemaakt. Geuren als kaneel, lotus en sandaalhout bezitten een unieke werking.

Vensters in de tijd – Mandala voor de Aries periode
Wat hebben zeemeerminnen en zeemeermannen met het Vaticaan te maken? De mandala voor de Aries periode laat de eenvoud en importantie van symboliek & synchroniciteit zien.

Fotoreportage 2e Frontier Gezondheidsdag
Op paasmaandag 1 april vond de tweede editie van de Frontier Gezondheidsdag plaats. Het was wederom een groots succes met een kleine 1.000 bezoekers.

Goed Volk schrapt grondwetartikel 120
Nederland en Finland zijn de enige landen in Europa waar de rechter niets kan doen tegen ongrondwettige wetten en verdragen. Dat betekent dat onze hele grondwet buitenspel staat en hiermee onze burgerrechten altijd buitenspel zullen staan zolang artikel 120 blijft bestaan.

Boekrecensie
Het boek ‘Geld komt uit het niets’ van Ad Broere, is een onthullend boek over de rol van banken bij dubieuze zaken. Waarom is het essentieel voor de toekomst van de aarde om te breken met het huidige financiële stelsel?

En Verder…
Colofon
Grenzeloos actueel
Column Steven de Bruijn
Verzamelcatalogus
Boekenkatern

Wilt u niets missen over die onderwerpen die markante invloeden kunnen hebben op de toekomstige wetenschap of religie? Neem dan een abonnement op Frontier Magazine! Meldt u online aan, of neem contact op met: Frontier Magazine, Leliegracht 42, 1015 DH Amsterdam, tel: 020-3309151, website: www.frontierworld.nl, e-mail: info@frontierworld.nl
De digitale versie is verkrijgbaar via de gratis app Tablisto (www.tablisto.nl) op de tablet.

Frontier Magazine is ook verkrijgbaar in onze winkel de Frontier Bookshop in Amsterdam.