FR201-Cover

Frontier Magazine 20.1, januari / februari 2014

€ 5,95

Beknopte ZWARTE MAAN JAARHOROSCOOP voor 2014
Een gevoelloos en gewelddadig jaar… Binnenlandse politiek verhardt zich nog meer… De nu al historische clash NWO /sheeplemedia versus burger, milieu en beschaving gaat op volle kracht verder… Met andere woorden, wat heeft het jaar 2014 voor ons in petto…

DE BIJNA-DOODERVARING (= BDE) EN DE VIJF FASEN THEORIE
Dit artikel beschrijft een compleet nieuwe verklaring van de bijna-doodervaring, alsook 10 nieuwe BDE-kenmerken, en de relatie tussen de BDE  en  (het begin van) het leven na de dood. De nieuwe (astro)fysische verklaring is gebaseerd op een tienjarige detailstudie naar honderden bijna-doodervaringen, uit de praktijk en toegespitste literatuur.

Het failliet van het Westen
Het failliet van de Westerse economie wordt vooral veroorzaakt door de opkomst van Azië. Het komt tevens door ons eigen falen, omdat we steeds minder productief zijn geworden. We praten, vergaderen, overleggen, managen, in plaats van dat we dingen produceren.

Gedonder op Vrijdag, het nieuwe Frontier Radioprogramma
Vanaf 27 september 2013 is een nieuwe radio programma te beluisteren onder de naam‘Gedonder op Vrijdag’ via Frontier Radio. Het programma wordt iedere vrijdagavond uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. De onderwerpen die in het programma behandeld wordern, sluiten veelal aan bij de actualiteit, waarbij bepaalde thema’s verder uitgediept worden.

The Stuff Dreams are made off
Wat doe je met de beelden die in je geestesoog ontstaan? Wat doe je met de dromen en visioenen die ongrijpbaar lijken als vliegensvlugge vissen? Zijn dit slechts gedachtespinsels en zelf verzonnen fantasieën, of bestaan er andere werelden waar ook wezens leven die misschien wel contact met ons zoeken? Kunstenaar Kamiel Proost heeft dit proberen vast te leggen in een reeks nieuwe schilderijen.

De Witte Stad van Licht van Nefertete en Achnaton
Volgens voorspellingen door de oude tradities staan we anno Nu aan het begin  van een nieuw ‘Gouden tijdperk van Licht’. Een tijdperk waarin onze huidige, koude en afstandelijke samenleving overgaat in een wereld waarin we weer in verbinding komen met het Licht van onze bezieling. Komt dit overeen met een immens krachtige, hoopvolle en vreugdevolle periode in de geschiedenis van de mensheid, de periode van ‘De Witte Stad’ in het oude Egypte?

Een nieuwe tijd met een nieuwe energie vraagt om een nieuwe ‘óude’ Geneeskunde
Het is vooralsnog vooral een moeilijke tijd. Vol veranderingen en crisis.

De nieuwe levensenergie van de aarde brengt momenteel de nodige instabiliteit op aarde met zich mee. Dit vraagt aan ons om stabiel te blijven in onszelf. Om ons helemaal te verbinden met onze eigen innerlijke energie. Om helemaal vertrouwd te raken met onszelf. Om vanuit dit innerlijk vertrouwen ons bewustzijn te verruimen en zo onze realiteit te kunnen herscheppen op aarde. De nieuwe levensenergie van Moeder Aarde helpt ons om onszelf weer bewust te worden van onze wezenlijke aard. Dat is het ware doel van de ‘ascentie’. En als dit gebeurt, zal onze samenleving er volledig anders uit komen te zien.

Seksualiteit als middel tot Verlichting
Dit artikel is geschreven als bijdrage voor een discussie over de gezondheid van onze seksualiteit. Er wordt ontzettend veel geschreven over de kwaliteit van onze voeding en van ons drinkwater, maar minstens zo belangrijk voor ons welzijn en spirituele groei is de kwaliteit van onze seksualiteit.

De Promotie van Peter
Onlangs overleed de eindredacteur Peter Tuip van Frontier Magazine onverwachts aan een hartstilstand. Een afscheid van een zeer kleurrijke Frontier medewerker.  

En Verder…
Colofon
Agnes mandala’s
Column Steven de Bruijn
Gezondheidsproducten
Boekenkatern

Wilt u niets missen over die onderwerpen die markante invloeden kunnen hebben op de toekomstige wetenschap of religie? Neem dan een abonnement op Frontier Magazine! Meldt u online aan, of neem contact op met: Frontier Magazine, Leliegracht 42, 1015 DH Amsterdam, tel: 020-3309151, website: www.frontierworld.nl, e-mail: info@frontierworld.nl

Frontier Magazine is verkrijgbaar in ongeveer 1000 boekwinkels en kiosken in Nederland en België en ook in de Frontier Bookshop in Amsterdam.