FM231 001 COVER_donker

Frontier Magazine 23.01, januari – februari 2017

€ 5,95

Een korte inhoudsopgave van dit Magazine:

 • De graancirkel van Ansty

Een graancirkel waar heel veel over geschreven is: vanaf het moment dat de luchtfoto werd getoond, ontploften de sociale media en iedereen had er een mening over. Deze graancirkel formatie is nog steeds een groot enigima.

 • Betalen met Florijnen

Een doorbraak in de dringende en groeiende behoefte aan serieuze alternatieven voor de financiële problemen van deze tijd. De Florijn is de eerste munt die op eenvoudige wijze een eerlijk, effectief, rentevrij, liquide, en stabiel betaalmiddel beschikbaar maakt.

 • Hellend Bed Therapie; een nieuwe kijk op gezondheid

Slapen op een bed met een helling van 5 à 6 graden heeft een gunstig effect op de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het kan vele klachten verlichten, waaronder die van Alzheimer, diabetes, glaucoom, migraine, multiple sclerose en spataderen.

 • Jaarhoroscoop 2017

Een astrologische bespreking van de dramatiek van 2017. De Informatieoorlog gaat, in een laatste stuiptrekking, in een hogere versnelling: onafhankelijk nieuws wordt als “nepnieuws” gestigmatiseerd, dit nadat Trumps’ overwinning een politieke aardschok veroorzaakte.

 • Koninginnen van de Nijl

Bijna anderhalf jaar was de Egypte-afdeling van het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden gesloten voor het publiek in verband met een grootschalige verbouwing. Het doel was om een aantal bekende voorwerpen een betere plek te geven. Het moest vooral móói zijn om naar te kijken.

 • Andere bestemming voor de stem van niet-stemmers

Sinds 1970 is de stemplicht in Nederland afgeschaft, waarna de opkomst sterk is gedaald. Na het tellen van stemmen worden de Kamerzetels evenredig de verkiezingsuitslag verdeeld, waarbij geen rekening wordt gehouden met blanco en ongeldige stemmen en al helemaal niet met de niet uitgebrachte stemmen.

 • Het leven is niet ‘boven-natuurlijk’

Krachten zoals zwaartekracht en magnetische velden zijn onzichtbaar, maar niemand noemt ze paranormaal. Gebennikov liet zien dat mensen van nature in staat zijn tot levitatie. Piet Vergunst ontwikkelde uitgaande van dit principe een toepassing. Hij noemt het Wifiwell.

 • Het verraad van de ‘elite’: Geef ons politici met een ander temperament

De publicist Aysso Reudink analyseert wat er vandaag de dag mis is met de politiek: het economisch systeem is machtiger geworden dan het politiek bestel. Volksvertegenwoordigers kunnen hierdoor minder “cadeautjes uitdelen”, wat ten koste gaat van hun maatschappelijke status. Er blijven ‘losers’ over en losers trekken andere losers aan.

 • Tiki-Tiki kruidenmix

Rayman Edmund, 63 jaar, vertelt over een door hem samengestelde ‘Tiki-Tiki’ kruidenmix die door vele Indianen uit de Surinaamse jungle traditioneel wordt gebruikt om o.a. de potentie te verhogen, het bloed te zuiveren en de darmen te reinigen.

 • De bio-energetische tandarts: meer dan alleen tanden

De bio-energetische tandarts Bert Heintzberger kijkt verder dan het gebit. Zijn er problemen aan het gebit, dan zijn er problemen in het lichaam, is zijn overtuiging. Na een controle van het gebit onderzoekt hij zijn patiënten op storingen in de organen en naar blokkades in meridianen en chakra´s..

 • Kudde-immuniteit versus virusuitscheiding; wie infecteert wie?

Kudde-immuniteit of gemeenschappelijke immuniteit zoals het ook wel genoemd wordt, geldt als één van de voornaamste argumenten die vaccinatie-voorstanders aanvoeren. Men beweert dat kudde-immuniteit indirect ook niet-gevaccineerden beschermt.