FM232 001 COVER3

Frontier Magazine 23.02, Maart – April 2017

€ 5,95

Een korte inhoudsopgave van dit Magazine:

 •     Een I Tjing vogelvlucht over het Chinese Nieuwe Jaar van de trotse Haan

Het Chinese Nieuwe Jaar van de trotse Donderhaan is begonnen op zaterdag 28 januari 2017. De kwaliteiten van het westerse sterrenbeeld Maagd komen alle dit jaar tot uitdrukking, te weten: arbeid en gezondheid, onderzoek, bewustzijn, op zoek naar het innerlijke licht, productiviteit, denken en analyseren.

 •     Slapen in de schoot van Moeder Aarde

Iedere morgen uitgeslapen wakker worden en met frisse energie aan een nieuwe dag beginnen… het klinkt als de natuurlijkste zaak van de wereld. Toch is dit voor veel mensen niet vanzelfsprekend.

 •     Interview met Ad Broere: ‘Ik vertrouw in verandering van onderop’

Mensen inspireren tot actieve deelname aan maatschappelijke verandering, gericht op een samenleving waarin de mens, menselijke waardigheid, vrede, ethiek en liefde centraal staan.

 •     Liefdesriten – Anastasia

Het verhaal over Anastasia is vastgelegd in de boekenreeks “De rinkelende Dennen van Rusland” bestaande uit 9 boeken. Met het verschijnen van “Een nieuwe beschaving-II”, Liefdesriten van Vladimir Megre is de reeks voltooid! In dit artikel treft u een korte impressie van het laatste deel aan.

 •     Café Weltschmerz

Café Weltschmertz maakt zich sterk voor een geloofwaardig en transparant openbaar bestuur en gelooft in de kracht van het gesprek, dat ze op internet publiceren.

 •     Agenda 2030

Onlangs verscheen het eerste boek van David Icke in het Nederlands.Na 17 boeken in de Engelse taal werd het tijd voor een vertaling door uitgeverij Akasha.Ter ere van het verschijnen van “Het Fantoomzelf” publiceren wij een stuk uit dit boek waarin David Icke een blik op de toekomst werpt.

 •     De helende werking van contact met dolfijnen

Wie ooit met dolfijnen mee gezwommen heeft, zal het vrolijke en bruisende van deze ontmoeting altijd bijblijven. In dit artikel een ontmoeting met deze wezens, dat ons toont dat wij niet de enige wezens zijn met zelfbewustzijn op deze planeet.

 •     Fotografie voorbij de 3e dimensie

Fotograaf Rudi Klijnstra was de eerste persoon die in ons land publiceerde over de fotografie van lichtbollen, of Orbs, zoals ze meestal genoemd worden. Hij gaat in dit interview in op wat deze lichtbollen en andere lichtverschijnselen zijn vanuit sjamanistisch perspectief .

 •     Hoe aarden je wereld verbetert

Het helende effect van aarden is in het verdomhoekje terecht gekomen. Omdat het niks kost? Aarden maakt je bewust van je zelfhelend vermogen. Je hébt dat vermogen, en het ‘geheel der dingen’ heeft dat óók. Het biedt perspectief om dit vermogen te herkennen!

 •     Als Sekhmet tot je spreekt

Nancy Polet had onlangs een zeer indringende en persoonlijke ervaring met de Egyptische godin Sekhmet in het British Museum, waar tot drie keer toe het “levende” beeld haar naar zich toe riep. Gevoelige mensen blijken in de huidige tijd de frequentie van Sekhmet te kunnen waarnemen en haar tijdloze wijsheid te kunnen verkrijgen.

 •     Waarom heeft de elite zo’n hekel aan Donald Trump?

Gedurende zijn campagne probeerden ze hem uit alle macht te vernietigen. En nu hij president is, zijn de aanvallen op hem absoluut meedogenloos. Waarom haten ze hem eigenlijk zo? Is dat alleen omdat hij geen lid van hun club