9200000046267348

Het directe pad – Een praktijk met 40 experimenten om non-duaal bewustzijn te ervaren – Greg Goode

€ 19,90

Het directe pad – een praktijkboek Met 40 experimenten die de werkelijke aard van ervaring onthullen – Greg Goode

Heb je non-duaal onderzoek gedaan en ben je tot het punt gekomen waarop je denkt: ,,Ik begrijp het intellectueel, maar ik voel het niet, het is niet mijn ervaring!’’ Als dit zo is, dan is het Directe Pad waarschijnlijk iets voor jou.

Dit boek is het ‘ontbrekende praktijkboek’ op weg naar zelfrealisatie. Voor het eerst verschijnt het bij het Directe Pad behorende zelfonderzoek in gedrukte vorm. Op een ‘gebruiksvriendelijke’ manier, van begin tot eind en daaraan voorbij. De kern van dit boek bestaat uit veertig verschillende experimenten die de meest voorkomende non-duale struikelblokken helpen oplossen, van concreet naar subtiel. De experimenten betreffen de wereld, het lichaam, de psyche, abstracte objecten en waarnemend gewaarzijn.

Vanuit de eenvoudige waarneming van een fysiek object neemt Greg Goode je helemaal mee tot het wegvallen van de getuige in puur bewustzijn. Wat je hier aan hebt is dat het door eigen ervaring ontwijfelbaar wordt dat jij en alle dingen gewaarzijn, openheid en liefde zijn. Dit boek bevat essentiële, zeer heldere aanwijzingen en enkele verrassingen.

Non-duaal onderzoek is vanuit voornamelijk oosterse tradities een krachtige vorm van zelfonderzoek. Ben je op zoek naar innerlijke rust, de zin van het leven, je ware natuur? Non-duaal (zelf)onderzoek is een snelle en directe route naar vrede en helderheid met betrekking tot deze vragen. Non-duaal onderzoek is gebaseerd op het inzicht dat ervaring allesomvattend is.

Greg Goode staat bekend om zijn unieke combinatie van doordringend inzicht, kennis van zowel oosterse en westerse onderrichten, en een droog gevoel voor humor. Hij publiceerde Standing as Awareness, Nonduality in Western Philosophy en vele artikelen. Greg studeerde psychologie en filosofie. Zijn spirituele zoektocht kwam ten einde door de Directe Pad-invloeden van Francis Lucille en Shri Atmananda.

Paperback
Code: HDP
224 pagina’s
Prijs: €19,90