Watervitalisator

Magspirit Handvitalisator

€ 32,50

Handvitalisator

Even roeren (5-10 seconden) is al voldoende om vloeistoffen zoals water, koffie, thee, of alcohol te verlevendigen met de Handvitalisator. Het effect is direct merkbaar door van het water te proeven. Leidingwater in Nederland heeft een boviswaarde van 300-3.000 bovis. Bij gezonde mensen past een boviswaarde van 6.500-8.000. Zie op Google: Boviswaarde Circle of Rotation.
De handvitalisator brengt water naar een boviswaarde van 26.000 Bovis. De eigenschappen van dit water hebben een positieve invloed op de mens: een groter zelfreinigend vermogen, een fijnere smaak, makkelijker te drinken en een besparing op was- en reinigingsmiddelen.
De Handvitalisator is van dusdanige vorm en materiaal gemaakt dat deze een hoge frequentie uitzendt en dit overdraagt aan de vloeistoffen. De ingebrachte frequentie blijft levenslang behouden. De Handvitalisator kan gebruikt worden voor alle dranken en andere vloeistoffen die water bevatten. Er is geen onderhoud aan de vitalisator, enkel schoonmaken na gebruik. De ingebrachte frequentie blijft behouden.

De handvitalisator is van dusdanige vorm en materiaal  gemaakt dat deze een hoge frequentie uitzendt, en dit overdraagt aan de vloeistoffen. De ingebrachte frequentie blijft levenslang behouden. De handvitalisator kan gebruikt worden  voor alle dranken en andere vloeistoffen die water bevatten. Er is geen onderhoud aan de vitalisator dan schoonmaken na gebruik, de ingebrachte frequentie blijft behouden.

Prijs : € 32,50
Code : MAGSP