Platinum 1 Ltr DU
PlatinaPlatina

Nano Platina – 200 ml

€ 47,00

Posted in .

Samenstelling: Gezuiverd en gevitaliseerd water met 10mg/l (10ppm) monoatomisch, di-atomisch en nanoclusters platina (platinum). Dubbel geïsoleerde deeltjes met het hoogst mogelijke zetapotentiaal, gemeten bij: -60 Millivolt. Bevat geen allergenen.

Omschrijving: Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters platina. Gemaakt van gezuiverd water met daarin 10ppm (deeltjes per miljoen) negatief geladen platinadeeltjes tussen de 0,278 en 5 nanometer groot. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) zijn cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters platina. Wij verpakken onze producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultraviolet UVA doorlaat. Hierdoor is ons product langer houdbaar.

Gebruik/Dosering: Dit product wordt al eeuwenlang ingezet om de gezondheid te bevorderen en/of te stimuleren. Desondanks zijn wij, gelet op de huidige Europese richtlijnen, genoodzaakt u erop te wijzen dat dit product niet voor inwendig gebruik is. Vraag aan uw gezondheidswinkelpersoneel hoe dit product te gebruiken of vraag advies aan een van onze experts bij The Health Factory.

Afgesloten, op kamertemperatuur en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Platinainhoud: 200 ml
Code: PLAT1
Prijs: 47,00