silver-1-Ltr-DU
Zilver

Nano Zilver – 1 liter

€ 55,00

Posted in .

Samenstelling: Gezuiverd en gevitaliseerd water met 15mg/l (15ppm) mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters zilver (Argentum). Dubbel geïsoleerde deeltjes met het hoogst mogelijke zetapotentiaal, gemeten bij: +60 Millivolt. Bevat geen allergenen.

Omschrijving: Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater met mono-atomisch, diatomisch en nanoclusters zilver. Gemaakt van gezuiverd water met daarin 15ppm (deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes tussen de 0,16 en 5 nanometer groot. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) zijn cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver. Wij verpakken onze producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultraviolet UVA doorlaat. Hierdoor is ons product langer houdbaar.

Gebruik/Dosering: Dit product wordt al eeuwenlang ingezet om de gezondheid te bevorderen en/of te stimuleren. Desondanks zijn wij, gelet op de huidige Europese richtlijnen, genoodzaakt u erop te wijzen dat dit product niet voor inwendig gebruik is. Vraag aan uw gezondheidswinkelpersoneel hoe dit product te gebruiken of vraag advies aan een van onze experts bij The Health Factory.

Afgesloten, op kamertemperatuur en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Zilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoud: 1 Liter
Code: NANOZ
Prijs: 55.00