Placeholder

Nanopod

€ 36,90

De Nanopod maakt water zacht, lekker en alkalisch en helpt het lichaam tegen verzuring. De Nanopod zorgt ook voor natuurlijke ionisatie energie en helpt daardoor het lichaam om de cellen in een goede balans te houden. Inhoud Nanopod is 0,5 l.

Het drinken van water is noodzakelijk voor een goede gezondheid. De  Nanopod voegt daar een extra dimensie aan toe.

De Nanopod is getest volgens de Directieven van de Europese Unie voor de beoordeling van de kwaliteit van water voor de menselijke consumptie: 98/83/EC en voldoet volledig aan de eisen van genoemde EU Directieven.

Deze EU Directieven gaan verder dan die van de WHO (World Health Organization). Deze resultaten, getest op basis van EU 98/83/EC, voldoen daarmee eveneens aan die van de WHO.

De Nanopod is gemaakt van de hoogste (voedings-) graad’ RVS (nr. 316) en heeft een dubbele wand waarbinnen vacuum, voor het langer vasthouden van de temperatuur van de drank. Je kunt er koud of gekookt water in doen. Het blijft vele uren op temperatuur.

Nanopod Water
Er zijn redenen genoeg waarom iedereen altijd over goed water zou moeten beschikken. Er zijn redenen genoeg waarom iedereen een Nanopod zou moeten hebben. En er zijn genoeg aanwijzingen om het milieu te willen ontzien en over te stappen op een duurzame oplossing.

Deze komfortabele en draagbare Nanopod gemaakt van de beste kwaliteit materialen, verhoogt de pH van water, zorgt voor natuurlijke ionisatie energie en ‘maakt’ water dat snel en effectief door de cellen wordt opgenomen. Zacht water dat gemakkelijk wegdrinkt en lekker is!

De Nanopod is gemakkelijk te gebruiken en overal mee te nemen. Hierdoor kun je altijd beschikken over gezond en energetisch water. Ook erg nuttig tijdens uitjes, vakanties en het verblijf in andere landen, wanneer je een extra dimensie wilt toevoegen aan de kwaliteit van het water aldaar.

Met dit water help je verzuring in je lichaam door verkeerde voeding, koolzuurhoudende dranken en alcohol tegen te gaan, te voorkomen of te verminderen, waardoor er een betere balans in de cellen kan ontstaan. En een ‘lichaam in balans’ heeft géén plaats voor parasieten en ziekten. Het “Goede Leven”, in consumerende zin, is vaak ook onze grootste vijand. Verzuring levert toxische stoffen op en bij voortduring en overmaat brengt het je lichaamsgezondheid in gevaar. Regelmatig goed water drinken kan daar bij helpen.

Omdat de mens uit minimaal 75% water bestaat, heeft hij dus ook elke dag schoon en gezond water nodig om te helpen bij het ontgiften van het lichaam en om de balans in de cellen vast te houden. En als we dan toch water dienen te drinken om onze gezondheid op peil te houden, kies dan voor goed water vanuit een duurzame oplossing die het milieu niet onnodig belast. Je doet het voor jezelf en je draagt bij aan een stabiel milieu.

De Nanopod maakt water zacht, lekker en alkalisch en helpt het lichaam tegen verzuring. De Nanopod zorgt ook voor natuurlijke ionisatie energie en helpt daardoor het lichaam om de cellen in een goede balans te houden. Het drinken van water is noodzakelijk voor een goede gezondheid. De Nanopod is gemaakt van de hoogste (voedings-) graad’ RVS (nr. 316) en heeft een dubbele wand waarbinnen vacuum, voor het langer vasthouden van de temperatuur van de drank. Deze draagbare Nanopod verhoogt de pH van water, zorgt voor natuurlijke ionisatie energie en ‘maakt’ water dat snel en effectief door de cellen wordt opgenomen. De Nanopod is gemakkelijk te gebruiken en overal mee te nemen. Hierdoor kun je altijd beschikken over gezond en energetisch water. Ook erg nuttig tijdens uitjes, vakanties en het verblijf in andere landen, wanneer je een extra dimensie wilt toevoegen aan de kwaliteit van het water aldaar. Met dit water help je verzuring in je lichaam door verkeerde voeding, koolzuurhoudende dranken en alcohol tegen te gaan, te voorkomen of te verminderen, waardoor er een betere balans in de cellen kan ontstaan. En een ‘lichaam in balans’ heeft géén plaats voor parasieten en ziekten. Ongezonde voeding is vaak ook onze grootste vijand. Verzuring door voeding dat zuur is, levert toxische stoffen op en bij voortduring en overmaat brengt het je lichaamsgezondheid in gevaar. Regelmatig goed water drinken kan daar bij helpen. Omdat de mens uit minimaal 75% water bestaat, heeft hij dus ook elke dag schoon en gezond water nodig om te helpen bij het ontgiften van het lichaam en om de balans in de cellen vast te houden.

Prijs : € 36,90
Code : NANO