cover_mees_frontback_DEF

Onderweg naar meesterschap – De weg die nergens op lijkt – Henk Janssen & Judith Michels & Frans Vermeulen

€ 22,50

Nederlanders zijn eigenzinnig. Als natie hebben wij een houding die het best valt te omschrijven met de Engelse uitdrukking Don’t tell me what to do. Op zich is daar niets mis mee. Behalve misschien als je daardoor kansen mist om te leren. Henk Janssen onderkent het Nederlandse DNA en heft geen enkele keer het vingertje naar zijn lezer. Integendeel. Hij neemt ze mee in de levenservaring (levens: meervoud) die hij tot nu toe opdeed. Tot op het bot eerlijk en open levert dat bij lezers ongetwijfeld veel herkenning op. Het is volstrekt onmogelijk andermans weg te gaan en op die manier de weg naar huis te vinden. En niemand kan je daarbij helpen. Wat wel mogelijk is – en dat doet Henk – is anderen op weg helpen. Deuren op een kier zetten zodat de lezer een doorkijkje krijgt.
Henk Janssen is een modern medium en wars van conventies. Hij toont dat aan in zijn werk, hoe hij zaken benadert en in zijn partnerschap met Judith Michels, die overigens ook medium is. In zijn werk en hun samenwerking is hij uiteindelijk tot de conclusie gekomen: het lijkt nergens op.

HENK JANSSEN in samenwerking met Judith Michels en Frans Vermeulen

Een inspirerend boek dat je kan helpen je weer te herinneren wie je
werkelijk bent. Ik wens dat dit boek de lezer de moed en inspiratie
geeft om verder te gaan in zijn ontwikkeling.
– Marie-Claire van der Bruggen, auteur en coach

Onderweg naar meesterschap leest als een zeer informatief boek waarbij de lezers aan de hand van het levensproces van Henk, en later Judith, een reisje door de spirituele wereld meemaken. Het zou een blauwdruk kunnen zijn voor de vele, nog slapende, spirituele zielen. Aan de andere kant is het een feest van herkenning voor de actieve
spirituelen onder ons. Het boek staat verder vol met informatie en kan ook als naslagwerk gebruikt worden. Het is dus niet alleen een leesboek. Ieder hoofdstuk moet je goed tot je door laten dringen, voordat je met de volgende begint. Herlezen is soms ook belangrijk.
– Herman Hegge, uitgever

Ik waardeer Henk om de manier waarop hij zijn werk doet. Moedig, met geloof, integriteit en vertrouwen in het leven deelt hij zijn pioniersrol met de mensen die zijn perspectief herkennen. Hij toont in een informeel, informatief en toegankelijk boek op hoogstpersoonlijke wijze hoe de bloementuin van het leven op deze planeet eruitziet en er nog veel mooier kan uitzien.
– Adriaan Hoogendijk, coach, auteur, opleider

Paperback
296 pagina’s
Prijs: € 22,50
Code: ONME