apr 132017
 

Monika is zaterdag óm de week in de Frontier World Winkel aanwezig van 11 tot 18 uur voor het geven van massages op de manieren zoals die uit Hawaï naar hier zijn overgekomen. Súper ontspannend, verzachtend en verlevendigend: u waant zich tijdens haar massage op een tropisch eiland, onder de wuivende palmen met het rustgevende geluid van de ruisende branding – en dat gewoon op de massagebank in Amsterdam!

Monika

Monika Zampa heeft zich gespecialiseerd in de Hawaiaanse massage methodes Lomilomi en Opu Huli. De zeer ontspannende Lomilomi-lichaamsmassage (90 min. = € 68) werkt o.a. met een vibratietechniek om lichamelijke en emotionele blokkades op te heffen, spieren los te maken en het lymfe-systeem te activeren. Het doel van de Opu Huli-buikmassage (60 min. = € 56) is om ruimte in de buik te scheppen, waardoor ook ruimte komt in je emoties, je intuïtie en je spirit. Erg goed voor alle organen in en rondom de buik, de uterus, blaas, prostaat en darmen en heel effectief bij ondermeer hoofdpijn, zwakke vertering, lage rugpijn, pijnlijke menstruatie, blaasinfectie, onvruchtbaarheid, impotentie. De resultaten voel je onmiddellijk: je voelt je lichter, gezonder en gelukkiger en je lichaamshouding wordt uitgelijnd.

Om een afspraak te maken klikt u op de gewenste dag en tijd van haar pagina op Orakelworld, of pleegt u even een belletje naar de Frontier World Winkel.